QuoteShirts.nl t-shirt blog

Dit blog is een uitstekende plek om extra informatie te krijgen over Quoteshirts, het maken van t-shirts en andere onderwerpen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste t-shirts en actie codes? Dan kun je het Twitter account, de Facebook Fanpage of de RSS-feed gebruiken. Heb je vragen die niet over onze blog artikelen gaan? Gebruik dan ons contactformulier.

Gratis verzending voor iedereen!05-11-2015

We hebben een vette actie dit keer! Tot en met 25 mei krijgt iedereen gratis verzending!

Hiervoor vul je bij het afrekenen de voucher code ZUNAWY in.

Lees meer..Lees reacties


Nieuw in ons assortiment: de muismat!01-27-2015

Vandaag verwelkomen we de muismat in ons bedrukbare assortiment. Naast t-shirts zijn muismatten natuurlijk de aangewezen accessoire om je (werk-)omgeving persoonlijker te maken. Ontwerp nu je eigen muismat

Lees meer..Lees reacties


Maak je eigen telefoonhoesje met 25% korting!12-30-2014

Sindskort kun je ook telefoonhoezen (en tablethoezen) bedrukken bij QuoteShirts. Dit is een experimentje en om je daar kennis mee te laten maken krijg je 25% korting met kortingscode UNDERCOVER als je deze week een experimentje waagt!

We hebben iPhone, iPad, Samsung of HTC hoesjes waar je uit kunt kiezen

Start snel in onze Telefoon hoesjes ontwerper

Lees meer..Lees reacties


Kerstcadeautje van ons? Bestel dan voor 17 december!12-11-2014

Het is weer bijna Kerst! We krijgen regelmatig vragen over hoe snel er geleverd kan worden en wat de uiterste besteldata zijn. Daarom zetten we ze voor Kerst 2014 graag even op een rijtje en geven we nog een tip voor wat Kerstkorting. Lees meer..Lees reacties


Blijf je al op de hoogte van onze kortingsacties?08-16-2014

Zo af en toe hebben we leuke kortingsacties voor jullie. Bijvoorbeeld de actie van 20% korting of gratis verzendkosten. Deze acties kondigen we natuurlijk aan via onze website, maar ook via Twitter en Facebook. Wil je ook op de hoogte blijven? Check dan onze Facebook pagina of ons Twitter profiel.

P.S. Wist je dat op onze Facebook pagina een 5% kortingscode krijgt als je ons een like geeft?
Lees meer..Lees reacties


Ook accessoirces zijn bedrukbaar11-18-2013

Sinds lange tijd kun je bij Quoteshirts leuke t-shirts bestellen. Net zo lang kun je bij ons als je eigen t-shirt helemaal personaliseren met je eigen foto, motiefje of tekst. Dat kan vanaf vandaag ook met een groot aantal accessoires. Denk hierbij aan hoesjes voor je iPhone 4, 5 en Samsung Galaxy modellen. Maar ook paraplu's, mokken en zelfs kerstmutsen zijn bij ons volledig te personaliseren.

Lees meer..Lees reacties


Quoteshirts nu ook te vinden op Mijnkortingscode.nl10-16-2013

Wij hebben nu ook een vermelding op Mijnkortingscode.nl waar een overzicht te vinden is van onze huidige kortingen. Eens in de zoveel tijd willen we onze nieuwe en bestaande klanten verrassen met een leuke aanbieding. Deze kan je dan gemakkelijk vinden op deze website, maar natuurlijk ook op Quoteshirts.nl!

Lees meer..Lees reacties


Bedrukking van je t-shirt, welke druktechnieken zijn er?11-10-2012

Plaats je een bestelling bij QuoteShirts, dan zullen we een t-shirt speciaal voor jou bedrukken. Dit kan op meerdere manieren, dit zijn de zogenaamde druktechnieken. We kennen een aantal verschillende technieken, namelijk:

- Flexdruk: heel erg duurzaam, glanst een beetje en voelt glad aan
- Flockdruk: dit voelt fluweelachtig aan en is heel duurzaam
- Speciale flexdruk: ook erg duurzaam maar is vaak beperkt tot 1 kleur
- Digitale druk: glad, heeft alle kleuren, maar is iets minder duurzaam

Meestal hebben wij al de beste druktechniek voor je uitgezocht zodat jouw t-shirt van de beste kwaliteit is. Mocht je zelf een shirt ontwerpen, dan kun je dit zelf kiezen. Wil je uitgebreide informatie? Klik dan snel op "Meer lezen".

Lees meer..Lees reacties


Binnenkort ook covers voor Samsung telefoons en de iPhone 5!11-08-2012

Een tijdje geleden hebben we je al verteld dat je via onze designer je eigen iPhone 4 /4s hoesje kon maken. Direct daarna kwam Apple uit met de iPhone 5. Fijn.

Maar daar hebben wij een antwoord op. Vanaf eind november kun je bij ons prachtige aanpasbare covers en hoezen voor de iPhone 4 / 4s, iPhone 5, de Samsung Galaxy S2 en S3, de iPad 2 en 3 en zelfs de Kindle Touch (van Amazon).

Wanneer deze producten beschikbaar zijn zullen we uiteraard nog een update plaatsen, ook op onze Facebook en Twitter pagina.

Lees meer..Lees reacties


Geweldig! QuoteShirts is de nr. 4 van Zwolle!10-25-2012

Wow, kijk eens! De website "Ik hou van Zwolle" heeft ons uitgeroepen als de nummer vier in de categorie kleding! Dat vinden we echt geweldig en hadden we nooit verwacht.

Ik Hou Van Zwolle analyseert de gegevens van winkels die actief zijn op social media en berekent maandelijks een top 10 met meest populaire kledingwinkels. Deze maand staan wij er voor het eerst in, dus we plaatsen met gepaste trots deze badge.

Lees meer..Lees reacties


Hoe lang duurt de levering van je t-shirt?10-24-2012

Stel je ziet een leuk t-shirt en wilt deze nog graag hebben, hoe weet je dan of je t-shirt nog op tijd is? Daar hebben we een pagina voor met een levertijd checker. Daar kun je heel gemakkelijk zien hoe lang het momenteel duurt voordat je een bestelling thuis hebt. Op dit moment is dat in Nederland zo'n 5 tot 7 dagen nadat je betaling ontvangen is.

Lees meer..Lees reacties


Interview met QuoteShirts07-19-2012

Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn geÔnterviewd door onze drukker Spreadshirt. In dit interview vertellen we wie we zijn en waarom we met QuoteShirts zijn gestart.

Lees meer..Lees reacties


Aan al onze klanten: bedankt!07-10-2012

I love it when a plan comes together!We zijn alweer een aantal jaren bezig, maar we hebben deze maand een leuke mijlpaal bereikt, we hebben namelijk 2000 t-shirts verkocht! Om dat te vieren hebben we voor iedereen een leuke verrassing!

Nou zul je wel denken, 2000 t-shirts in meer dan vier jaar is toch niet zoveel? Misschien niet als je er je brood mee moet verdienen. Wij hebben QuoteShirts.nl vanuit de hobby opgericht met de gedachte dat we iedereen leuke en betaalbare t-shirts aan konden bieden. We zijn dan ook erg blij met het aantal mensen dat we hebben mogen verblijden met een t-shirt!

Dus, op naar de 5000! (Klik op 'Lees meer' voor een kortingscode!)

Lees meer..Lees reacties


Het EK (Euro2012) staat voor de deur!05-22-2012

Vanavond is het al zover, een gedegen oefenwedstrijd voor ons Oranje Elftal! Het EK voetbal staat ook alweer snel voor de deur en voor die gelegenheid hebben we onze Oranje Voetbal shirts pagina gepast gekleurd.

Lees meer..Lees reacties


Je levering kan wat later aankomen..04-16-2012

PostNL belooft verbeteringIn de afgelopen week hebben we helaas wat signalen gehad van jullie dat de bestellingen wat later aankomen dan beloofd via de website. In deze gevallen waren de t-shirts al een tijdje verstuurd. We konden alleen maar gissen wat de oorzaak was en we dachten dan ook aan een vertraging bij PostNL. Vandaag kwam PostNL in het nieuws, onze vermoedens werden bevestigd. PostNL was in het nieuws doordat de levering de laatste tijd (vooral in Noord-Brabant en Utrecht) vaak vertraagd wordt. PostNL beloofde vandaag gelukkig al verbetering.

We hopen dat PostNL de verbetering snel doorvoert en dat je bestellingen weer supersnel bij je op de mat ploffen. We wensen PostNL veel succes, dat is het beste voor iedereen!

Lees meer..Lees reacties


Zo maken we jouw t-shirt!04-05-2012

Heb je een leuk t-shirt besteld? Dan wordt er heel hard gewerkt om het shirt netjes en snel bij jou thuis te krijgen! Ben je benieuwd hoe dit werkt? Dan heb je geluk! In deze blog kun je een filmpje bekijken over hoe je bestelling t-shirt speciaal voor jou geproduceerd wordt!

Zoals je ziet houdt iedereen van je t-shirt, vanaf het begin!

Lees meer..Lees reacties