Aan al onze klanten: bedankt!10-7-2012

I love it when a plan comes together!We zijn alweer een aantal jaren bezig, maar we hebben deze maand een leuke mijlpaal bereikt, we hebben namelijk 2000 t-shirts verkocht! Om dat te vieren hebben we voor iedereen een leuke verrassing!

Nou zul je wel denken, 2000 t-shirts in meer dan vier jaar is toch niet zoveel? Misschien niet als je er je brood mee moet verdienen. Wij hebben QuoteShirts.nl vanuit de hobby opgericht met de gedachte dat we iedereen leuke en betaalbare t-shirts aan konden bieden. We zijn dan ook erg blij met het aantal mensen dat we hebben mogen verblijden met een t-shirt!

Dus, op naar de 5000! (Klik op 'Lees meer' voor een kortingscode!)


Het is allemaal begonnen als leerprojectje. Terwijl Hendrik leerde werken met vectorprogramma's om shirts designs te ontwerpen, ging ik zelf bezig met zoekmachine optimalisatie en webtechniek. We gaan dit jaar de site weer wat updaten, maar hiervoor kun je uiteraard de website in de gaten blijven houden.

Facebook pageVoor als het nog niet duidelijk was: Lieve klanten, bedankt!

Zag je al leuke t-shirts hier op de site en wil je er eentje bestellen?
Haal dan snel de kortingscode van onze Facebook pagina!

Wat heb jij bij ons besteld, of wat wil je graag bij ons bestellen?

 

Geschreven door Jeroen Peters op 10-7-2012

Jeroen is verantwoordelijk voor de techniek achter QuoteShirts.nl. Speelt op tijd zijn spelletjes en wordt omringt door gadgets.

blog comments powered by Disqus