Je levering kan wat later aankomen..16-4-2012

PostNL belooft verbeteringIn de afgelopen week hebben we helaas wat signalen gehad van jullie dat de bestellingen wat later aankomen dan beloofd via de website. In deze gevallen waren de t-shirts al een tijdje verstuurd. We konden alleen maar gissen wat de oorzaak was en we dachten dan ook aan een vertraging bij PostNL. Vandaag kwam PostNL in het nieuws, onze vermoedens werden bevestigd. PostNL was in het nieuws doordat de levering de laatste tijd (vooral in Noord-Brabant en Utrecht) vaak vertraagd wordt. PostNL beloofde vandaag gelukkig al verbetering.

We hopen dat PostNL de verbetering snel doorvoert en dat je bestellingen weer supersnel bij je op de mat ploffen. We wensen PostNL veel succes, dat is het beste voor iedereen!


Extra informatie

Je t-shirt wordt gedrukt in Duitsland. Vanuit daar gaan de t-shirts op de post en komen ze terecht in Nederland. Normaal gesproken duurt het drukken van je t-shirt tot maximaal 48 na betaling. De t-shirts worden gedrukt en worden daarna opgestuurd. Binnen 5 werkdagen zou je t-shirt dan bezorgd moeten zijn. Om dit duidelijk te maken hebben we een pagina gemaakt die antwoord geeft op de vraag "hoe lang duurt de levering van mijn t-shirt?". De totale levertijd bedraagt dus maximaal 7 werkdagen, meestal is dit sneller.

Tijdens Valentijnsdag, Kerst en soms met andere feestdagen is het wel wat drukker. We zetten dan altijd even een berichtje op de Quoteshirt twitter pagina, zodat je op de hoogte bent. Omdat we sinds dit jaar ook een blog hebben zullen we ook een berichtje op ons blog zetten!

Geschreven door Jeroen Peters op 16-4-2012

Jeroen is verantwoordelijk voor de techniek achter QuoteShirts.nl. Speelt op tijd zijn spelletjes en wordt omringt door gadgets.

blog comments powered by Disqus