Bij QuoteShirts vind je kwaliteitsproducten die zo individueel zijn als jij zelf. Elk t-shirt is speciaal voor zijn besteller gemaakt. Misschien is het design een voorzetje van ons, maar dat kan ook van jezelf zijn. We willen er daarom zeker van zijn dat je het beste krijgt. We werken daarom samen met drukkerij Spreadshirt.

Nadat je bestelling bij ons is binnen gekomen en de betaling is bevestigd, produceert Spreadshirt jouw artikelen en maakt het klaar voor verzending. De mensen van de post maken jou vervolgens blij met je pakje.

We hopen dat alles dan helemaal naar wens is. Als dat toch onverwachts niet zo is, dan helpt het vriendelijke en hulpvaardige service-team je direct. Alle informatie om contact met ons op te nemen krijg je per mail bij je bestelling.

Eerlijke retourregels

Als de door jouw bestelde artikelen gebreken vertonen (bijvoorbeeld omdat we een drukfout gemaakt hebben), dan nemen wij het uiteraard terug en krijg je je geld terug of we sturen je een foutloos shirt. Je kunt hier meer over lezen in de Algemene Voorwaarden van Spreadshirt (paragraaf 8).

Daarnaast beloven wij:

Ook wanneer er niets aan de goederen mankeert, kun je binnen 30 dagen na je bestelling:

  • producten die je niet bevallen probleemloos omruilen,
  • hiervoor in de plaats een tegoedbon voor een van je volgende bestellingen krijgen, of
  • het aankoopbedrag terug ontvangen, mits het bestelde product niet door jezelf ontworpen was.

Als een van deze redenen zich voordoet, neem dan alstublieft contact met ons op.

Search for: