Korting bij QuoteShirts

QuoteShirts helpt! Dat doen we door regelmatig extra korting op t-shirt bestellingen te geven. Dat kan dus een leuk voordeel opleveren bij het bestellen van een shirt! Hieronder ook onze komende kortingscodes zodat je weet wanneer je het beste kunt bestellen. Ze het dus alvast in je agenda ook!

PromotiePeriode
20% korting op alles04 t/m 06 april 2024
Gratis verzending11 t/m 15 april 2024
15% korting op alles25 t/m 29 april 2024

Hoe activeer je de korting?

Het is heel simpel om de korting te activeren! Op alle actiedagen (zonder kortingscode) staat er een banner in onze shop die je over de korting informeert. Dit zijn periodieke acties die gemakkelijk te verzilveren zijn. Klik op de knop “Inwisselen” om de korting direct te activeren over je gehele winkelmandje!

Heb je een kortingscode?

Soms krijg je van ons een kortingscode of hebben we speciale acties waarbij kortingscodes nodig zijn. Die kun je op de Kassa-pagina inleveren. Als je een klaar bent met winkelen, ga dan naar het afrekenen-scherm. Als je daar bent zit er rechtsboven een veld met de titel “Tegoedbon-code”.

Ook staan de aankondigingen vanaf nu altijd direct bovenaan op de website als je een bestelling plaatst. Zo mis je echt nooit meer een korting!

Search for: