Aan al onze klanten: bedankt!

I love it when a plan comes together!

We zijn alweer een aantal jaren bezig, maar we hebben deze maand een leuke mijlpaal bereikt, we hebben namelijk 2000 t-shirts verkocht! Om dat te vieren hebben we voor iedereen een leuke verrassing!

Nou zul je wel denken, 2000 t-shirts in meer dan vier jaar is toch niet zoveel? Misschien niet als je er je brood mee moet verdienen. Wij hebben QuoteShirts.nl vanuit de hobby opgericht met de gedachte dat we iedereen leuke en betaalbare t-shirts aan konden bieden. We zijn dan ook erg blij met het aantal mensen dat we hebben mogen verblijden met een t-shirt!

Dus, op naar de 5000! (Klik op ‘Lees meer’ voor een kortingscode!)

Het is allemaal begonnen als leerprojectje. Terwijl Hendrik leerde werken met vectorprogramma’s om shirts designs te ontwerpen, ging ik zelf bezig met zoekmachine optimalisatie en webtechniek. We gaan dit jaar de site weer wat updaten, maar hiervoor kun je uiteraard de website in de gaten blijven houden.

Voor als het nog niet duidelijk was: Lieve klanten, bedankt!

Zag je al leuke t-shirts hier op de site en wil je er eentje bestellen?
Haal dan snel de kortingscode van onze Facebook pagina!

Wat heb jij bij ons besteld, of wat wil je graag bij ons bestellen?

Related Articles

Hoe lang duurt een levering?

Stel je ziet een leuk t-shirt en wilt deze nog graag hebben, hoe weet je dan of je t-shirt nog op tijd is? Daar hebben we een pagina voor met een levertijd checker. Daar kun je heel gemakkelijk zien hoe lang het momenteel duurt voordat je een bestelling thuis hebt. Op dit moment is dat […]
Read more

Interview met ons door Spreadshirt

Vooral lol hebben en leuke dingen doen. Dat is wat de jongens van Quote Shirts willen. Als er dan ook nog geld verdiend wordt om met de vrienden een biertje te drinken, nog beter! Lees alles over shop partner Quote Shirts in ons nieuwste interview. Vertel eens iets over jezelf en je shop Wij, Hendrik […]
Read more
Search for: