Hoe lang duurt een levering?

Stel je ziet een leuk t-shirt en wilt deze nog graag hebben, hoe weet je dan of je t-shirt nog op tijd is? Daar hebben we een pagina voor met een levertijd checker. Daar kun je heel gemakkelijk zien hoe lang het momenteel duurt voordat je een bestelling thuis hebt. Op dit moment is dat in Nederland zo’n 3 tot 5 werkdagen.

Als je je bestelling snel wilt ontvangen is het altijd goed om je adres even te controleren voordat je de bestelling bevestigd. Het kan soms gebeuren dat je een typefout hebt gemaakt, dan kan je bestelling later aankomen.

Een andere tip om je bestelling zo snel mogelijk thuis geleverd te krijgen is online betalen. Je kunt veilig online betalen met iDeal, je creditcard of Paypal. Zo is je betaling direct ontvangen en wordt je shirt zo snel mogelijk gedrukt. Het t-shirt gaat daarna binnen 24 uur al op de post!

Trouwens, je kunt ook bekijken hoe je t-shirt gemaakt wordt.

Related Articles

Interview met ons door Spreadshirt

Vooral lol hebben en leuke dingen doen. Dat is wat de jongens van Quote Shirts willen. Als er dan ook nog geld verdiend wordt om met de vrienden een biertje te drinken, nog beter! Lees alles over shop partner Quote Shirts in ons nieuwste interview. Vertel eens iets over jezelf en je shop Wij, Hendrik […]
Read more

Aan al onze klanten: bedankt!

We zijn alweer een aantal jaren bezig, maar we hebben deze maand een leuke mijlpaal bereikt, we hebben namelijk 2000 t-shirts verkocht! Om dat te vieren hebben we voor iedereen een leuke verrassing! Nou zul je wel denken, 2000 t-shirts in meer dan vier jaar is toch niet zoveel? Misschien niet als je er je […]
Read more
Search for: