Interview met ons door Spreadshirt

Vooral lol hebben en leuke dingen doen. Dat is wat de jongens van Quote Shirts willen. Als er dan ook nog geld verdiend wordt om met de vrienden een biertje te drinken, nog beter! Lees alles over shop partner Quote Shirts in ons nieuwste interview.

Vertel eens iets over jezelf en je shop

Wij, Hendrik en Jeroen, zijn in onze studententijd met QuoteShirts begonnen en hebben er nog steeds veel plezier aan. QuoteShirts is nog steeds hobby, pure liefhebberij, en dat maakt het voor ons juist zo leuk! Hendrik heeft een achtergrond in de medische wereld en kan zijn skills met de ontwerptool Illustrator goed gebruiken om zijn onderzoeken visueel weer te geven. Jeroen’s wereld is de wereld van ICT, erg handig om de shop bij te blijven werken en het onszelf steeds gemakkelijker maken van handelingen die we voor QuoteShirts doen.

Wat in je inspiratie geweest om een shop te openen en hoelang heb je de shop al?

Jeroen had een poos geleden een t-shirt gemaakt, bij SpreadShirt, met de tekst erop “Everybody Lies“. Tijdens het uitgaan werd wel eens gevraagd waar die shirts te koop waren. Toen zeiden we “Nergens, het shirt is zelfgemaakt“. Hier dachten we later nog eens over na en toen zijn we teruggegaan naar het Spreadshirt account en hebben een shop geopend. Sindsdien bieden we onder de naam QuoteShirts voornamelijk shirts aan met leuke uitspraken voor alle gelegenheden.

Hoeveel tijd besteed je aan je shop en de designs? Maak je alles zelf?

De tijd die we aan de shop besteden verschilt enorm. We hebben wel speciale avonden voor QuoteShirts. Ook wordt er tussen de bedrijven door vaak tijd besteed aan QuoteShirts. Soms door de code van de website aan te passen, soms door na te denken over nieuwe dingen en anders door iets leuks te doen van het geld dat we hebben verdiend. Uiteraard besteden we ook veel tijd om nieuwe shirts te maken, deze maken we zelf. De uitspraken vinden we overal, op straat, op tv en ook vrienden tippen ons over leuke uitspraken.

Wat is je favoriete ontwerp?

Het is moeilijk om een absolute favoriet te kiezen omdat we overal wel leuke herinneringen aan hebben. Als we dan toch moeten kiezen gaat Jeroen uiteindelijk voor Everybody Lies, omdat het hier allemaal mee begonnen is. Hendrik kiest voor het cafeïne structuur shirt, omdat we zonder koffie een stuk minder productief zijn  .

Wat raad je andere shops aan om echt niet en echt wel te doen?

Wel doen: Snel reageren op je contactverzoekjes! We hebben hier ons speerpunt van gemaakt omdat we graag goede service willen lenen. Soms moeten we ze doorsturen naar Spreadshirt, maar klanten waarderen snelle reacties altijd!

Niet doen: Klanten negeren, dat kan echt niet. Laat de klant altijd zijn verhaal doen, ook al ben je het er niet mee eens.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Hendrik doet promotie onderzoek naar leukemie in het UMC Groningen en Jeroen is werkzaam als developer bij een groot hostingbedrijf in Zwolle.

Welke vraag hadden we je ook moeten stellen, en wat is het antwoord daarop?

De vraag die wij missen is “Wat doen jullie met het geld dat je verdient bij Spreadshirt“. Je hebt al gelezen dat we het voor de hobby doen. We besteden ons geld dan ook aan leuke dingen doen met vrienden. Een voorbeeld daarvan is dat we onze vrienden met een nationale feestdag een t-shirt cadeau doen. Van tijd tot tijd organiseren we een Quoteshirts borrel om lekker gezellig bij elkaar te zitten. Ook hebben we beiden nog een leuke gadget overgehouden aan Quoteshirts, rijk worden doen we niet, maar daar doen we het zeker niet voor!

Het oorspronkelijke bericht lees je op het Archief van het Spreadshirt blog: leuke t-shirts van QuoteShirts.

Related Articles

Hoe lang duurt een levering?

Stel je ziet een leuk t-shirt en wilt deze nog graag hebben, hoe weet je dan of je t-shirt nog op tijd is? Daar hebben we een pagina voor met een levertijd checker. Daar kun je heel gemakkelijk zien hoe lang het momenteel duurt voordat je een bestelling thuis hebt. Op dit moment is dat […]
Read more

Aan al onze klanten: bedankt!

We zijn alweer een aantal jaren bezig, maar we hebben deze maand een leuke mijlpaal bereikt, we hebben namelijk 2000 t-shirts verkocht! Om dat te vieren hebben we voor iedereen een leuke verrassing! Nou zul je wel denken, 2000 t-shirts in meer dan vier jaar is toch niet zoveel? Misschien niet als je er je […]
Read more
Search for: